Waterontharders

Door mijn lange ervaringen in de installatietechniek hebben wij een goede en betrouwbare partner gevonden in waterontharders. Zo werken wij samen met Boshuis waterontharder thuis in water. Ik enthousiast geworden over de vele voordelen van zacht water, en wil ik u graag kennis laten maken met het gemak dat dit apparaat u biedt.

Dankzij jarenlange ervaring in de installatietechniek wordt uw waterontharder vakkundig gemonteerd op een zo efficiënt mogelijke plaats in uw huis of bedrijf.

Ook leveren wij Soft-sel onthardingszout van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden bij een bestelling vanaf 4 zakken gratis thuisbezorgd op Goeree Overflakkee en omstreken. Bestellen kan via de webshop, WhatsApp of door ons te bellen.

Wij leveren, monteren en onderhouden waterontharders bij zowel particulieren als bedrijven en industrie. Voor iedere vraag zoeken we een passende oplossing.

Boshuis modulaire waterontharder

De Boshuis types 150 en 250 zijn speciaal ontworpen voor uw gebruikersgemak. De waterontharder kan stapelbaar of separaat geplaatst worden in bijvoorbeeld uw meterkast of een andere ruimte. Leverbaar in 2 types (150 en 250) waarbij we alvast rekening hebben gehouden met uw huidig en toekomstig waterverbruik. De zoutbak is voorzien van een handige vulklep en is optioneel ook met zoutsensor leverbaar. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Boshuis Flex waterontharder

Voortbouwend op ons succesvolle duo-concept is deze Flex waterontharder een echte aanwinst. Klein van formaat met grote prestaties. De extra compacte afmeting maakt plaatsing mogelijk in de kleinste ruimtes. Met een capaciteit van ruim 2600L (bij een gem. hardheid 8° dH) voorziet hij de meeste huishoudens van een kalkvrij leven. Uiteraard voorzien van keramische schijven en een intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. Deze waterontharder is daarom ook een ideale compacte oplossing voor al uw hardwaterproblemen. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Direct een Boshuis Flex Waterontharder bestellen? Klik dan hier!

Boshuis Flow waterontharder

De Boshuis Flow waterontharder zorgt voor heerlijk zacht water direct uit de kraan. Met een capaciteit van 5200L (bij een gem. hardheid 8° dH) is deze zeer geschikt voor de grote verbruikers. De robuuste vormgeving en grote vulopening maken de Boshuis Flow een gebruiksvriendelijk apparaat. Hij is standaard voorzien van intelligente proportionele besturing, wat zorgt voor een zuinige omgang met spoelwater en zout – een duurzaam voordeel. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Direct een Boshuis Flow Waterontharder bestellen? Klik dan hier!

Meer weten over onze producten of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Scroll naar boven