Kies voor een waterontharder bij Kalkloos Wonen

Snel geregeld

Waterontharder nodig? Vraag een offerte aan en krijg snel een overzicht opgestuurd.

Professionele installatie

Al onze waterontharders worden vakkundig geïnstalleerd door een professional.

Uitstekende service

Van de installatie tot de nazorg we zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Boshuis modulaire waterontharder

De Boshuis types 150 en 250 zijn speciaal ontworpen voor uw gebruiksgemak. De waterontharder kan stapelbaar of separaat geplaatst worden in bijvoorbeeld uw meterkast of een andere ruimte. Leverbaar in 2 types (150 en 250) waarbij we alvast rekening hebben gehouden met uw huidig en toekomstig waterverbruik. De zoutbak is voorzien van een handige vulklep en is optioneel ook met zoutsensor leverbaar. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Boshuis Flex waterontharder

Voortbouwend op ons succesvolle duo-concept is deze Flex waterontharder een echte aanwinst. Klein van formaat met grote prestaties. De extra compacte afmeting maakt plaatsing mogelijk in de kleinste ruimtes. Met een capaciteit van ruim 2600L (bij een gem. hardheid 8° dH) voorziet hij de meeste huishoudens van een kalkvrij leven. Uiteraard voorzien van keramische schijven en een intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. Deze waterontharder is daarom ook een ideale compacte oplossing voor al uw hardwaterproblemen. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Boshuis Flow waterontharder

De Boshuis Flow waterontharder zorgt voor heerlijk zacht water direct uit de kraan. Met een capaciteit van 5200L (bij een gem. hardheid 8° dH) is deze zeer geschikt voor de grote verbruikers. De robuuste vormgeving en grote vulopening maken de Boshuis Flow een gebruiksvriendelijk apparaat. Hij is standaard voorzien van intelligente proportionele besturing, wat zorgt voor een zuinige omgang met spoelwater en zout – een duurzaam voordeel. Inclusief 20 jaar Boshuis garantie.

Onthardingszout Soft Sel Crystals

Voor industrieel en huishoudelijk gebruik. Zeer zuiver vacuumzout compact geperst onder hoge druk. Korrelgroottes van 6mm tot 15 mm. Vrij van restsubstanties. Lost gelijkmatig en langzaam op. Uitstekende prestaties. Efficient, voorkomt noodzaak voor kostbaar onderhoud

Liever direct bestellen?

 1.695,00 1.845,00 incl. btw

 1.545,00 1.695,00 incl. btw

J. Tomassen
Lees verder
Vandaag (op zaterdag, terwijl ze gesloten zijn) onze gereviseerde Siemens koffiemachine opgehaald. Binnen 2 weken geregeld. Compleet nieuw binnenwerk voor schappelijk bedrag. Tevens tips voor onderhoud. Contact van begin tot eind snel, adequaat en vriendelijk! Ons eigen apparaat kan weer jaren mee. #circulair. Met recht 5 sterren.
S. Meiners
Lees verder
Super snel en erg vriendelijk geholpen. Mijn De Longhi is binnen 2 dagen gerepareerd. Veel goedkoper dan een nieuwe te kopen en ook nog beter voor het milieu 👍 …
I. Brandsma
Lees verder
Uitstekende service, onze Jura koffiemachine snel en goed gerepareerd en meteen voorzien van servicebeurt. Blij mee!
J. Pareyn
Lees verder
Topservice! De rit vanuit Hasselt meer dan waard. Mijn toestel is gelijk nieuw.☕️

Ontdek wat onze klanten van ons vinden!

Onze klanten beoordelen ons met een 5,0 / 5,0 op Google. Bent u de volgende klant die ons blij maakt met een positieve review? 

Profiteer van gratis montage t.w.v. €300,-

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een Boshuis waterontharder van Kalkloos Wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Scroll naar boven