Een watercooler voor verfrissend en schoon drinkwater

Voor u en uw gasten of klanten is het prettig als het drinkwater direct op de juiste temperatuur is wanneer u dit aanbiedt. Een AquaCool watercooler van Boshuis is de ideale oplossing om uw gasten of klanten altijd een verfrissend glaasje water te kunnen aanbieden tijdens hun bezoek. Daarnaast hebben onze watercoolers ook een optie om bubbels toe te voegen aan het water of om het water te verwarmen. Onze watercoolers hebben een modern en ‘cool’ design. De watercoolers zijn verkrijgbaar in het zwart of zilver, u kunt kiezen tussen een staand model of een tafelmodel. Een strakke watercooler is een professionele en gastvrije toevoeging aan een kantoor, showroom, zorginstelling of horecagelegenheid. Wanneer u ook wilt genieten van kokend water, raden wij aan om een Quooker te installeren in uw keuken. Deze kokend waterkraan geeft u namelijk ook de mogelijkheid om direct kokend water uit de kraan te tappen.

Gekoeld, bruisend of verwarmd water?

De AquaCool watercoolers van Boshuis zijn dus de ideale oplossing om uw gasten, klanten of patiënten een fris glaasje aan te bieden tijdens hun bezoek. Bij de AquaCool watercoolers zijn de modellen B3 en B4 voorzien van een ultra hygiënisch ‘touch-sensitive’ bedieningspaneel waardoor deze geschikt zijn voor veel situaties. Bovendien is een watercooler een mooie toevoeging op het aanrecht naast uw mooie koffiemachine. De AquaCool watercoolers koelen water tussen de 2°C en 11°C (± 30 liter per uur). Daarnaast kunnen ze water verwarmen tot maximaal 92°C (± 6 liter per uur). Samen met u bespreken wij graag welke watercooler het meest geschikt is voor uw situatie, en welke extra opties voor u interessant zijn.

Meer weten over onze producten of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Scroll naar boven