Verzenden en retourneren

Verzenden

Bezorgen via PostNL in Nederland, België en Duitsland

Als je voor meer dan 99 euro bestelt, dan is de bezorging gratis. Bestel je voor minder dan 99 euro, dan draag je 4,95 bij in de bezorgkosten. Jouw bestelling wordt eigenlijk altijd verzonden met PostNL.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. Leveringen vinden plaats van dinsdag t/m zaterdag (met uitzondering van zon- en feestdagen). Zodra wij alle pakketten hebben aangeboden bij PostNL ontvang je een e-mail met daarin een Track and Trace code zodat je jouw pakket kunt volgen.

Mocht je niet thuis zijn als er geleverd wordt, kan het dat PostNL het levert bij de buren en dit meldt middels een briefje in de brievenbus. Als dit niet mogelijk is brengt PostNL jouw bestelling naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt en kun je de volgende werkdag na 15:00 jouw bestelling daar afhalen.

Afhalen bij ons in Middelharnis.

Als je een bestelling plaatst via onze webshop dan kun je bij het afrekenproces aangeven dat je de bestelling wilt ophalen bij ons in Middelharnis. U krijgt van ons tevoren een berichtje als uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Afhalen is altijd op afspraak.

Retourneren

Na ontvangst van je bestelling kun je binnen 30 dagen van je koop afzien. Dit is de zogeheten afkoelingsperiode. Wil je een product retourneren? Doe dan het volgende:

Controleer of het product compleet, ongebruikt en niet beschadigd is.
Voldoet de bestelling aan de retourvoorwaarden.
Stuur het product bij voorkeur onder vermelding van het factuurnummer aan ons terug.
Wij betalen het gehele aankoopbedrag (exclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Scroll naar boven