Over ons

Mijn naam is Marco van den Hil, liefhebber van een lekker bakje koffie. In 2020 heb ik van mijn 10-jarige hobby mijn werk kunnen maken, en ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn in het repareren, onderhouden, in en verkopen of te adviseren over één van onze vele merken en soorten koffiemachines.

Wij zijn gevestigd in Middelharnis, op het eiland Goeree Overflakkee. Omdat er in deze omgeving geen reparatieservice is bent u van harte welkom bij ons!

Naast de koffiemachines doen wij nog veel meer. Zo ben ik lang werkzaam geweest in de installatietechniek. Hier hebben wij veel kennis kunnen vergaren. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verkopen en monteren van waterontharders, watercoolers, Drukverhogers, waterfilters en Quookers.

Door de uitgebreide kennis kunnen wij altijd wel iets voor u betekenen. Wij komen dan ook graag langs om een vrijblijvende offerte aan te bieden. U weet wie u voor zich hebt en wij weten wat u wilt en of het mogelijk is. Zo hebben we geen verrassingen achteraf.

Meer weten over onze producten of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Scroll naar boven