Koffieservice Flakkee zakelijk

Door de aanhoudende vraag vanuit de zakelijke markt hebben we onze markt verbreed. Hierdoor bieden wij ook zakelijke machines aan voor verkoop en onderhoud en reparatie. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt met betrouwbare en goede machines. waaronder Etna, Bravilor, Necta en Animo.

Necta Solista

Ontdek de ultieme koffiebeleving met de Necta Solista. Een top machine met versgemalen bonen. Met een handige transparante bonenreservoirzodat je altijd weet hoe vol die is. Met de geavanceerde Z4000 espressobrewer levert deze volautomatische espressobonen machine de perfecte kop koffie, speciaal ontworpen voor bedrijven en met minimale onderhoudsvereisten. De Solista is het nieuwste pronkstuk als tafelmodel. Onderkast is ook leverbaar.

Animo OptiBean

De Animo OptiBean Touch is een volautomatische koffiemachine die zeer geschikt is voor MKB bedrijven of afdelingen van 20 tot 50 medewerkers. Je zet binnen enkele seconde de heerlijkste koffievariaties die allemaal van topkwaliteit zijn. De Animo OptiBean Touch zet met het Zwitserse maalwerk en het Italiaanse zetsysteem niet alleen de beste espresso en koffie, maar hij is ook erg duurzaam door het materiaalgebruik en het energielabel A+.

Krea Touch

Krea Touch is het nieuwe elegante model dat de Necta Horeca Family verrijkt. Aantrekkelijk design, decoratief licht, chroomramen, glanzende zwarte oppervlakken, ongeëvenaarde prestaties maken Krea Touch de ideale oplossing voor uw koffiepauze. Het brede aanraakscherm en de gebruikersvriendelijke interface zorgen voor een aantal selecties, flexibel en aangepast receptenbeheer, Maakt zonder problemen 150 bakken koffie per dag. Geschikt voor ca. 30 werknemers.

Meer weten over onze producten of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Scroll naar boven