Contact:
06 4660 6296

Gereviseerde Koffiemachines

Een van de diensten van Koffieservice Flakkee is het leveren van gereviseerde koffiemachines. Voor u als consument levert dit een aanzienlijk prijsvoordeel op ten opzichte van een nieuwe machine.

Waarom komen gereviseerde koffiemachines beschikbaar?

Er is namelijk helemaal niets mis met de gereviseerde koffiemachines. Deze komen vaak beschikbaar bij inruil vanwege aankoop van een nieuwe of jong gebruikte koffiemachine. De meeste koffiemachines hebben zelfs weinig uren gedraaid.

Soms blijkt na aanschaf van een nieuwe koffiemachine dat deze niet helemaal voldoet aan de wensen van de klant. Dat kan natuurlijk. Een lekker bakje koffie is natuurlijk een kwestie van smaak. Daardoor kan het zijn dat de koffiemachine niet helemaal voldoet aan de wensen.

In dat geval bieden wij de mogelijkheid om de gebruikte koffiemachine retour te nemen. In onze werkplaats wordt ieder onderdeel van de ingeleverde machine voor koffie nagekeken, schoongemaakt en gereviseerd.

Wat kosten gereviseerde koffiemachines?

Dat varieert natuurlijk van welk merk er beschikbaar is op dit moment. Het is overigens goed om ons te volgen via Instagram voor een actueel overzicht van onze gereviseerde koffiemachines. Iedere keer als er een gereviseerde koffiemachine beschikbaar is voor verkoop dan zetten we die op ons Instagram account.

Het varieert dus zeiden we al. Ook afhankelijk van de leeftijd, hoeveel onderdelen we moeten vervangen en hoeveel werk wij aan de reparatie van de koffiemachine hebben. Gemiddeld betaald u tussen de €150 en €500 voor een gereviseerde koffiemachine. In sommige scheelt dat wel de helft van een nieuwe aanschaf.