Drukverhogers, de oplossing tegen een lage waterdruk

De druk van het water is belangrijk in huis. om aangenaam te douchen maar ook om eventueel de tuin te kunnen sproeien met genoeg druk. Daarom leveren en monteren wij ook drukverhogers. Hier werken we met het merk DAB. Dit zijn de stilste op de markt en van zeer goede kwaliteit. Deze zijn KIWA gecertificeerd en incl voordrukbeveiliging. 

DAB E.SYBOX MINI 3

De dab e.sybox mini 3 is het compacte automatische drukverhogingssysteem dat is ontwikkeld voor de watervoorziening voor één woning. De dab e.sybox mini 3 garandeert het comfort van een constante druk in het systeem (drukinstelling mogelijk van 1 tot 5,5 bar), en is energiebesparend dankzij de toegepaste omvormertechnologie. Geschikt voor drinkwater, huishoudelijke systemen en tuintoepassingen.

Direct een DAB E.SYBOX MINI 3 bestellen? Klik dan hier!

DAB E.SYBOX

De dab e.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt. Dit electronische geregelde pompsysteem is geschikt voor beregening, industriële en huishoudelijke toepassingen. Voor de installatie van de dab e.sybox zijn geen extra onderdelen nodig. De dab e.sybox bestaat uit een zelfaanzuigende meertrapspomp , frequentie regeling, flow en druksensoren, LCD scherm (hoge resolutie en draaibaar) en een geïntegreerde 2 liter expansievat.

Direct een DAB E.SYBOX bestellen? Klik dan hier!

Meer weten over onze producten of een offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie.

Scroll naar boven